Uitvoeren Gewasbescherming (spuitlicentie 1) Engels


ONLINE CURSUS!!!
Uitvoeren Gewasbescherming in het engels.

Waarom is een bewijs van vakbekwaamheid (ook wel licentie genoemd) nodig?
Sinds 1 juli 1996 heeft iedereen een bewijs van vakbekwaamheid nodig voor het verkopen, in opslag hebben of toepassen van professionele gewasbeschermingsmiddelen. 
De regelgeving vloeit voort uit het overheidsbeleid naar een verdere verduurzaming van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, gericht op het verminderen van risico's en emissies. 
Er is afgesproken dat iedereen die met professionele gewasbeschermingsmiddelen werkt, een vakbekwaamheidsbewijs moet hebben. Dat is het bewijs dat iemand over kennis en vaardigheden beschikt. 
Voor het bestrijden van mollen en woelratten met middelen op basis van fosforwaterstof is het bewijs Mollen- en Woelrattenbestrijding verplicht. Sinds 1 juli 2015 is voor chemische bestrijding van ratten en muizen met rodenticiden een KBA aantekening verplicht.

Doelgroep:
Voor ondernemers en werknemers die gewasbeschermingsmiddelen aankopen, toepassen en in bewaring hebben en werkzaam zijn in de sector glastuinbouw. Zij dienen in het bezit te zijn van het Vakbekwaamheidsbewijs Uitvoeren Gewasbescherming (spuitlicentie 1).

De cursus en de daarbij behorende examens zullen in het Engels door een vakbekwame docent worden gegeven. Degene die voor het examen slagen, behalen het officiële bewijs van bekwaamheid en krijgen (na ca. 4 weken) via Bureau Erkenningen hun “spuitpas” toegestuurd.

In de cursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:
- Ziekten en plagen 
- Techniek en veiligheid
- Het kunnen lezen en interpreteren van de etiketten

Klik hier voor de engelstalige versie. 

De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 uur + één dagdeel examen.

Data: 21, 23, 28, 30 mei, 4 en 6 juni 2024 van 16:00 tot 18:00 uur
Theorie- en praktijkexamen: 13 juni 2024 vanaf 13:00
Examenlocatie: World Horti Center, Europa 1, 2672 ZX  Naaldwijk

Opmerking 1 omdat deze cursus valt onder ‘wettelijk verplicht” is er géén Colland subsidie Opmerking 2 de cursus kan van start gaan bij minimaal 7 deelnemers

Inschrijven > Meer weten?

Download hier de laatste NieuwsVisi in PDF formaat.
Bekijk hier het cursusmenu


De online cursus

De online cursus "Uitvoeren gewasbescherming" in de roemeense taal (spuitlicentie 1) start 30 april 2024

Klik hier voor informatie en inschrijving. Voor de roemeenstalige versie klik hier.
28-03-2024
“Binnen onze organisatie bestond regelmatig een taalbarriëre. Wij vonden in AgraVisi een passende partij die een taalcursus op de werkvloer kon geven. De samenwerking is persoonlijk en vragen worden snel en daadkrachtig opgelost.”
Machteld Ligthart, Hessing Supervers
We delen de visie op training en advisering in de agrarische sector, namelijk actief en doelgericht met elkaar en met onze opdrachtgevers. Lambertus Vogelzang (docent Motiverend en resultaatgericht leidinggeven)
Ik vind het heel leuk als ik de mensen mee kan geven dat planten ontzettend slimme en mooie oplossingen hebben gevonden voor de uitdagingen van het bestaan op één vaste plek, en dat ze het leven ‘van lucht, zon en water met een beetje mineralen’ tot in de perfectie beheersen. Nollie Marissen (docente plantenfysiologie)
AgraVisi is Paul Bakker, Paul Bakker is AgraVisi! Paul staat voor wat hij zegt! Lida Sneekes (Fa. A. Sneekes & Zn)

Onze ervaring met AgraVisi: Breed cursusaanbod, laagdrempelig, persoonlijk, flexibel.

Zeggen wat ze doen, maar doen ook wat ze zeggen!
Margareth Ottenhof (Tobias Bromelias)

AgraVisi verzorgt de juiste combinatie van personen, een boeiend en goed ingedeeld programma, complete voorbereiding en de juiste omgeving.

Dit samen vormt het recept voor interessante en prikkelende cursussen.

Bjorn Bunnik (Bunnik Vriesea's)