Excel Basiscursus

Doelstelling:
Bijscholen in Excel is logisch omdat dit rekenprogramma heel snel oplossingen biedt voor allerlei vragen, waardoor u uw bedrijf beter kunt besturen. Hoe uitgebreider de berekeningen en hoe vaker ze voorkomen hoe effectiever het programma is. De belangrijkste voordelen in vergelijking met een rekenmachine zijn betrouwbaarheid en snelheid.

Doelgroep: Iedereen die met Excel wil kunnen werken en hier geen of weinig ervaring mee heeft.

Doel: Aan het eind van de cursus bent u vertrouwd met de werkomgeving van Excel, heeft u een algemeen beeld van de gebruiksmogelijkheden van Excel en heeft u met een aantal algemene vaardigheden in het werken met Excel geoefend. Hierna kunt u e.v.t. aan de cursus Excel Vervolg 1 deelnemen.

Inhoud: (2 lessen)
In de eerste les kijken we eerst eens rond in Excel. Dan maken we een eenvoudige tabel met cijfers, die we op verschillende manieren leren invoeren en met een formule optellen. Daarna nemen we een lijst met tekstuele gegevens, die we door middel van filteren en sorteren op verschillende manieren leren weergeven.
In de tweede les gaan we ook formules leren gebruiken voor aftrekken, vermenigvuldigen en delen en oefenen we met het gebruiken van een functie in een formule. Verder gaan we kolommen en rijen aanpassen en werkbladen indelen, opslaan en afdrukken.

Huiswerk: Aan het eind van elke les krijgt u een huiswerkopdracht mee, die u met het behulp van het cursusboek zelfstandig kunt uitvoeren.

Lesmateriaal: Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365, aangevuld met praktische oefeningen. Voor een laptop tijdens de les wordt gezorgd.
Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 8 per groep

Data en lestijden: maandag 3 en 10 oktober 2022 van 09.00-12.00 uur
Locatie Wijkcentrum De Huesmolen, De Huesmolen 60, 1625 HZ Hoorn  

De volgende subsidie regelingen zijn voor werknemers van toepassing: Bloembollengroothandel: 100% vergoeding
Glastuinbouw: 60% vergoeding
Dierhouderij: 50% vergoeding
Open teelten Bloembollen / Tuinbouw / Landbouw, Boomkwekerij: 85% vergoeding Hoveniers: 75% vergoeding


Inschrijven > Meer weten?

Download hier de laatste NieuwsVisi in PDF formaat.
Bekijk hier het cursusmenu


Cursus EXCEL Basis

Cursus EXCEL Basis

Op 3 en 10 oktober 2022 wordt er weer een basiscursus Excel georganiseerd. Klik hier voor informatie en aanmelding.
28-09-2022
“Binnen onze organisatie bestond regelmatig een taalbarriëre. Wij vonden in AgraVisi een passende partij die een taalcursus op de werkvloer kon geven. De samenwerking is persoonlijk en vragen worden snel en daadkrachtig opgelost.”
Machteld Ligthart, Hessing Supervers
We delen de visie op training en advisering in de agrarische sector, namelijk actief en doelgericht met elkaar en met onze opdrachtgevers. Lambertus Vogelzang (docent Motiverend en resultaatgericht leidinggeven)
Ik vind het heel leuk als ik de mensen mee kan geven dat planten ontzettend slimme en mooie oplossingen hebben gevonden voor de uitdagingen van het bestaan op één vaste plek, en dat ze het leven ‘van lucht, zon en water met een beetje mineralen’ tot in de perfectie beheersen. Nollie Marissen (docente plantenfysiologie)
AgraVisi is Paul Bakker, Paul Bakker is AgraVisi! Paul staat voor wat hij zegt! Lida Sneekes (Fa. A. Sneekes & Zn)

Onze ervaring met AgraVisi: Breed cursusaanbod, laagdrempelig, persoonlijk, flexibel.

Zeggen wat ze doen, maar doen ook wat ze zeggen!
Margareth Ottenhof (Tobias Bromelias)

AgraVisi verzorgt de juiste combinatie van personen, een boeiend en goed ingedeeld programma, complete voorbereiding en de juiste omgeving.

Dit samen vormt het recept voor interessante en prikkelende cursussen.

Bjorn Bunnik (Bunnik Vriesea's)